Najnovšie recenzie zo sekcie Držiaky na mobily
kvalitny vodotesny drziak, spokojnost
nič
- perfektný pomocník
určite odporúčam
- Dlho mi nevydržal, plast praskol a už sa nedal prilepiť na sklo.
Určite by som ho už nekúpil
- Drziak mam uz 5 rokov,drzi zatial super. Vrele odporucam.
Vyborny.
- Perfektný držiak
- žiadne
Kvalitný držiak NOKIA. Perfektne drží telefón do veľkosti 5palcov. Pevne drží na čelnom skle auta, nehýbe sa ako vačšina držiakov za 5€.
- dlhšie rameno = výhoda v prípade väčšieho auta a skoseného predného skla, kupované pre Samsung J5
- už spomínaná nutnosť oprieť držiak o palubnú dosku, aby sa nechvel, manipulácia pri vkladaní oboma rukami
plní účel
- Ucel plni
mobil nevypadol
- Flexibilná jednoduchá konštrukcia.
- Nič.
Konštrukcia, jednoduchá inštalácia, dobrá cena.
- veľkosť
konečne puzdro do ktorého sa dá vložiť 5" smartfon
- praktický
odporúčam
- Výborný magnetický držiak, veľmi luxusný vzhľad, zatiaľ drží, uvidíme ako na tom bude v letných horúčavach. Kvalitné prevedenie, dizajn.
Odporúčam, oplatí sa kúpiť, veľmi pekné a praktické prevedenie. Nalepovacia plocha by mala byť rovná, no malý ohyb palubnej dosky by mal výrobok zvládnuť bez problémov. Treba nalepovať podľa pokynov.
- stabilný a jednoduchý, bez problémov viem používať aj z jednou rukou
Vybral som ho na základe recenzií a produkt spĺňa moje očakávania na 100 %
- Za posledne roky som vyskusal viacero drziakov, ale ziadny nesplnal moje kriteria na 100%. Sice tento vyzera jednoducho a posobi nemasivne, ale funguje na 100%. Prisavka drzi ako o dusu a patent na drzanie telefonu je super.
- siroke rozpatie pre viac velkosti telefonu
siroke rozpatie pre viac velkosti telefonu
- super
- je vhodná na Lumiu 820
kvalitný držiak
cena
- kompatibilný s lumiou 830(3 tlačítka na strane)
- perfektne drží na skle
- mobil zatiaľ nikdy nevypadol(najazdených cca 1000km)
- bez mobilu v ňom niečo rezonuje
- mobil sa nedá úplne zaistiť
Po kúpe noname držiaku z TESCA, ktorý v prvej zákrute odpadol zo skla aj s mobilom som sa rozhodol pre kúpu tohto a nemôžem si sťažovať...
ok
Zobrazujem 361 - 380 zo 460 recenzií « Predchádzajúci 1...17 18 [ 19 ] 20 21...23 Ďalšie »