Najnovšie recenzie zo sekcie Držiaky na mobily
- spokojnosť
spokojnosť - uchytenie, prísavka
- Dobre drzi na okne. Aj pri vacsich otrasoch sa neodlepi.
- Spodna lista sa neda vysunut dopredu. Mobilny telefon pri otrasoch lahko vyklzne a spadne. Bocne listy maju sice velke rozpatie, ale vahu telefonu nedokazu udrzat a tiez sa pri otrasoch lahko uvolnia. Telefon je po par metroch, resp. kilometroch jazdy volny v drziaku natolko, ze vyklzne a spadne. pocas jazdy sa sustredite na to, aby ste ho napravali a nesustredite sa na cestu.
Pre lahsie a hrubsie mobily odporucam. Inak nie.
- Nič
- Slabo drží mobil.
Je to lunt, už je v kontajneri. Nekupujte to padá z toho zariadenie.
- univerzalny
univerzalny pre vsetky telefony lahky na udrzbu
Užitočná vec
- vseobecne je to super vec
- kratka spodna lista, telefon (iPhone, Nokia E52) pri prejazde nerovnostami vypadava
skoda tej spodnej listy
- pevná konštrukcia a dobré uchytenie o sklo, dômyselné nabíjanie mobilu
- trochu ťažšie sa z držiaka mobil vyberá
Originálny produkt, pri iných lacnejších zachvíľu odišla nabíjačka (musel som vymeniť poistku pre zapalovač) a odlomil sa úchyt s prísavkou
- Netrasie sa, drzi vyborne, najlepsi drziak co som mal na Samsung doteraz
- neviem
Kupil som si ho na odporucanie kamarata
- kvalita, velkost, stabilita, originalita
som spokojny
- flexibilny
- dobre drzi na okne
- kratka spodna lista, telefony s oblou hranou maju cca 2 mm aby drzali na podstavci.
- Postupom casu sa drziaky rozkyvaju a na telefon vypadava.
Za tu cenu sa vsak oplati.
- Funkčnosť
- Robustnosť
- Vojde sa telefón aj s krytom, t.z. nemusím kryt skladať
Funkciu spĺňa, drží pevne, telefón sa vojde aj s krytom, jedoduchý systém odopínania, prístup k ovládacím prvkom.
Flexibilita nastavenia nieje vysoká, ale pri rozmere displeja telefónu nieje potrebné nejaké zvlášt prispôsobenie - dispej je totiž to dosť veľký takže naň pohodlne vidieť.
Kvalita spracovania sa uvidí časom.
Samsung ECS-V1A2
Pridané: 26. septembra 2013
(naposledy upravené 26. septembra 2013)
Zakúpený v Alza.sk
- orignal od samsungu, cize kvalitka
- trosku komplikovanejsie odpajanie telefonu od drziaku, potrebne obe ruky
drziak s nabijackou s moznostou ovladat telefon pomocou hlasovych pokynov pocas jazdy :)
- 2 týždne drží na nie práve najčistejšom skle
- nedá sa meniť vzdialenosť ramien od spodnej opory (na ležato nevyvážený fon a horné rameno je presne na vypínacom/uspávacom tlačidle)
fajn vec
- vyborna build kvalita, spolahliva a robustna
robi to to, co ma, za velmi rozumny peniaz znackova kvalita
- perfekný držoak do auta, používam so SG2, je aj možnosť nabíjania v držiaku
- ľahká manipulácia
- výbrone drží na skle
- asi len cena
- Dobra cena za Samsung original product. Velmi dobra kvalita.
- Ziadne proti.
Vid "pre".
- cena je super, drží ako pribitý, nemám obavu o môj smartfón
- používam ho hlavne na navigáciu
- trošku privysoká noha, ale keď sa preklopí na šírku, ani policajti nemôžu nič namietať
na prednom skle som ho ešte nepoužil, takže neviem, či by bránil vo výhľade, alebo nie - mám ho na palubovke
- kvalitne spracovanie
- po 1 rocnom pouzivani zatial funguje bez problemov
- univerzalny (pouzival som s Nokia Lumia 610, Lumia 800)
- trochu vyssia cena (ale oplati sa aj napriek tomu)
drziak ma vyssiu cenu ale ked si clovek spocita polamane noname drziaky (objednaval som davnejsie z ebay) tak tento 1 drahsi sa oplati lebo vydrzi ovela dlhsie ako lacne smejdy.
lacny noname drziak mi dokonca pocas zimy par krat odpadol z celneho skla aj s telefonom.
Tento nokiacky drziak mam na skle pripnuty stale a super
Zobrazujem 401 - 420 zo 460 recenzií « Predchádzajúci 1...19 20 [ 21 ] 22 23 Ďalšie »