Najnovšie recenzie zo sekcie Držiaky na mobily
Vyskúšal som uz veľa stojanov, s tímto zatiaĺ veĺká spokojnosť. Dá sa nastaviť vo všetkých možných smeroch. Telefón sa vkladá a vyberá rýchlo, jednoducho a jednou rukou. Vyzerá to, že by to mohlo aj dlho vydržať. Kvalitné prevedenie.
- produkt je vporiadku
Drzi dobre.. Nekyve sa.. Som myslel že to je na palubovku ale je to na sklo..
Ale je dobry
- dobry a variabilny výrobok za prijatelnu cenu
- dobre drzi na slke a nevybruje ani pri horsich cestach.
- dobre drzi, stabilny
- naozaj nepremoka
Funguje ako má.
Platí to pre všetky puzdrá:
- mal by byť uvádzaný skutočný vnútorný rozmer 85x165mm
- tiež by byť uvádzaný rozmer priehladnej časti 68x149mm.
Presne niečo také som potrebovala. Zatiaľ spĺňa funkciu.
- jednoducha instalacia
- uchopenie o riadidlo je "samoutahovacie", tzn matka zapadne do plastoveho otvoru, kt. je na nu vyrezany a toci sa len skrutkou - pri silnejsom dotiahnuti matka zoderie plast a zacne sa v nom navolno tocit, nie je mozne ju uchopit, da sa to dotiahnut iba dalsimi matkami, ktore uz budu vytrcat z plastu. Vybrat povodnu som este neskusal, asi to budem musiet vyrezat.
- utahovanie tej casti, v ktorej je mobil - teda otocneho ramena - je nedostatocne. Ani najpevnejsie dotiahnutie nezabrani ramenu otacat sa pri jazde terenom.
- Dobrá cena a kvalita
Super vecička moja dcéra si chvály ďakujem
- Som spokojný s tovarom.
Drziak kupujem uz asi stvrty. Kazdy vydrzi asi 2roky a potom sa zlomy v klbe, ktory drzi samotny mobil. Ale spomedzi produktov , ktore su na trhu je tento najlepsi aj rozmerovo aj cenovo.
Zatiaľ slúži dobre, ale čas preverí každý produkt.
Uprednostnil som univerzálnosť a jednoduchosť.
Dobre drží na palubnej doske
Niekedy napriek dobíjanu kapacita baterky klesá
- ok
super
Našla som čo som hľadala za dobrú cenu
- asi nemá chybu
- mobil počas jazdy mierne skáče - kníše sa ale nejak moc to nevadí
Zobrazujem 321 - 340 zo 460 recenzií « Predchádzajúci 1...15 16 [ 17 ] 18 19...23 Ďalšie »