Najnovšie recenzie zo sekcie Držiaky na mobily
- Polohovateľnosť
- Kĺb na zadnej strane pripevnenie k tabletu
- Skladnosť
- Váha
- Dizajn
- Nevhodné pre ťažšie tablety
- Skrutkovanie je zdĺhavé
Spodná časť, ktorá sa pripevňuje k stolu, vyzerá slabo a krehko. Skladateľnosť je veľmi dobrá, ale je zdĺhavá kvôli skrutkovaniu. Husí krk je celkom kvalitný, len ho už nikdy nenarovnáte naspäť. Oceňujem držiak kábla, ale v spodnej časti by mohol byť ešte jeden. Výhodou držiaka je jeho posuvnosť. Najčastejšie ho používam na hernom stole, ako kombináciu tabletu a počítača. Zatiaľ som s týmto výrobkom celkom spokojný.
- Veľmi kompatibilný
- Nič nám neprekážalo
Držiak na tablet, u nás teda najmä pre mobil, je skvelý. Používala som ho nielen pri varení, keď sledujem online recepty. Ale pri sledovaní iných videí v leže, keď bol držiak pripevnený k posteli. Môj priateľ žartoval, že by to šlo aj na toalete??. Ďalšie využitie sa teda ešte u nás nájde.
- dizajn
- jednoduché použitie
- skladnosť
Držiak predčil moje očakávanie, ľahko sa používa, skladuje, je flexibilný a variabilne nastaviteľný. Bez problému sa pripevní k stolu a vďaka polstrovaniu nehrozí poškodenie povrchu nábytku.dizajn je zaujímavý a decentný. Vďaka kvalitnému materiálu očakávam aj dlhšiu životnosť zariadenia.
- dizajn
- flexibilita
- multifunkčnosť
- váha
- skladateľnosť
- veľmi tuhý husí krk
Držiak Fixed ma príjemne prekvapil ako dizajnom tak aj jeho multifunkčnosťou. Rozsah spodnej spony je široký a dá sa pripevniť na hrubú kuchynskú dosku alebo stôl. Hlavná tyč je teleskopická a je zakončená kĺbom s tlačidlom, aby ste mohli polohovať tyč pomocou husím krkom. Husí krk je plne ohybný, zatiaľ je možné ohýbať relatívne tuho, a tak sa musí pri manipuláciu dávať pozor, aby sa omylom neodlomil plastový koniec husieho krku. Samotný držiak telefónu sa ľahko otvára. Celkovo hodnotím kladne a budem využívať pri varení alebo natáčaní videí na sociálnych sieťach.
- variabilita
- flexibilita
- ľahký
- nenašla som
Držiak na telefón Fixed Relax ma nadchol. Často používam telefón a pri relaxácii na pohovke si v ňom čítam aj knihy, pozerám sa na IG a hľadám recepty. Vždy ma pritom bolel krk. Držiak je úžasný v tom, že som ho pripevnila k stolu a nainštalovala telefón presne tak, aby bol pohodlne ovládateľný a dobre som ho videla a pritom som si nekrútila krk. Držiak je možné krásne poštelovať podľa potreby, ohnúť, nasmerovať a má variabilnú úchyt pre tablet alebo telefón a pevne drží. Naozaj skvelá vec, ak vás obťažuje alebo nemôžete držať telefón v ruke po celú dobu vo vhodnej polohe.
- Dá sa pripevniť všade.
- Ľahký
Držiak Fixed Relax sa mi hodil pred Vianocami na držanie tabletu a sledovanie videí pri pečení koláčikov. Dá sa ľahko pripevniť na kuchynský linku, jedálenský stôl. Je ľahký, skladný. Len sa musí človek naučiť s ním manipulovať. Určite ho použijeme aj v aute, keď pôjdeme na dovolenku na rozprávky pre deti.
- Pre rôzne hrubé dosky stola
- Jednoduchá manipulácia
- Vhodné pre domácnosť, do práce aj na cesty
- Žiadne negatívum
Fixed Relax je veľmi šikovný držiak na tablety a telefóny rôznych veľkostí. Môže byť pripevnený na dosku kuchynského i kancelárske stola, na hrubšie kuchynské pracovné dosky a dokonca aj čelo postele. Už som vyskúšala sledovanie filmu nielen v perinách, ale aj v obytnom autě, varenie podľa receptu nájdeného na internete a v každej situácii si nemôžem držiak vynachváliť. Mám obe ruky voľné, telefón sa nikde nepovaluje a neskončí zasypaný múkou. Držiak je praktický, skladací, má teleskopické rameno, koncový krk je flexibilne nastaviteľný a tablet alebo telefón je možné nakloniť do rôznych uhlov.
- spracovanie
- Dizajn
- Hliníkové telo
Držiak je flexibilný, ľahký a naozaj pekného dizajnu. Vhodné pre telefón aj tablet. Je výškovo nastaviteľný, čo umožňuje viac uhlov sledovania. Hliníkové telo, ktoré je veľmi ľahké. Držiak mobilu / tabletu má 360° otočný kĺb. K dispozícii je tiež úplne nenápadný držiak kábla v prípade nabíjania priamo v držiaku..
- veľmi pekný farebný dizajn
- kvalitná robustná konštrukcia
- Dokonale sa skladá a rozkladá
- dokonale ohybný na všetkých miestach vo všetkých smeroch
- krk drží, neláme sa
- Ochranné polstrovanie
- Skvelé, že je to pre telefón aj tablet
Prvá vec, ktorá ma okamžite očarila, bol farebný dizajn, pevná konštrukcia. Okamžite je vidieť, že nejde o výrobok z Číny. Perfektne drží na stole, posteli, kuchynskej linke, ale nie na parapete – na uchytenie potrebuje nejaký ten cm. Nenašla som žiadny uhol, ktorý by sa nedal urobiť, skvelý je aj ohybný krk a hlavica, vďaka ktorej môžete dokonale doladiť pozorovací uhol - a dokonca aj s tabletom krk pevne drží, neláme sa. Vďaka ochrannému polstrovaniu sa naozaj nebojím dotiahnuť ho k doske. Používame ho teraz maximálne pre dcéru, ktorá je chorá. Držiak sme pripevnili k jej posteli a dcéra leží a sleduje rozprávky na tablete a mobile. Držiak je primárne určený na sledovanie videí, ale skúsila som aj fotiť flatlay fotky a natáčať videá - aj keď nie je možné mať telefón v držiaku rovnomerne - je potrebné ho mať viac vysunutý do strán (šošovkám vadí držiak vo viditeľnosti), ale aj tak ho udrží, takže pre mňa najväčšia spokojnosť.
- Pripevnenie telefónu
- Aretácia jednotlivých polôh
- Možnosť zloženia
- Prevedenie
- Pripevnenie pomocou skrutkovacieho mechanizmu
Perfektný pomocník pri varení, možnosť sledovania filmov alebo video receptov. Vďaka možnostiam aretácie je možné ho nastaviť tak, aby ste dobre videli na telefón alebo tablet a neprekážal. Umožňuje vám zastaviť video v daný okamih. Páči sa mi pripevnenie telefónu, nie je príliš silné a telefón dokonale drží. Trochu krkolomné je pripevnenie na pracovnú dosku alebo poličku. Je skrutkovací. Radšej by som ocenila pevnú sponu, ktorá by bolo lepšia na používanie. Nechcela by som mať nainštalovaný držiak na stálo a jeho odstránenie a inštalácia by mali byť super rýchle. Prevedenie výrobku je robustné a kvalitné.
- Krásny dizajn, ktorý v skutočnosti viac zaujme a ohromí
- Spona na kábel nabíjačky
- Možnosť ľubovoľného nastavenia
- Silné pripevnenie
- Nie je to lacný plast, takže držiak je veľmi kvalitný
Skvelý držiak a hlavne pomocník. Nestáva sa mi, že telefón vykĺzne z držiaka, ktorý je veľmi pevný, silný a naozaj oceňujem, že má otvory pre nabíjací kábel. Celé telo držiaka je zároveň veľmi praktické, kompaktné a krásny dizajn čierno-šedý ohromil každého. Nekonečné možnosti, ako držiak nahnúť, ohnúť, otočiť a nastavovať podľa vlastného uváženia. Skrutkovateľné nastavenie držiaka je mierne tuhé, ale akonáhle sa vychodí, všetko funguje skvele. Len som sa bála pri otáčaní kĺbu pod BUTTONOM, aby som nestrhla závit. Používam ho v kuchyni pri varení/pečení, kde mám recepty priamo na úrovni očí. A tiež pri posteli, keď mi telefón nespadne do tváre a eodkrvia sa mi ruky. 10/10
- Materiál
- Jednoduchá manipulácia
- Farebné prevedenie
- Je možné vložiť ťažšie zariadenie, ale stojan ho neudrží
Celkovo môžem stojan len odporučiť. Je dobre vyrobený, celkom i z kvalitného materiálu. Ľahko sa s ním manipuluje. Môže sa upravovať podľa potreby. Dá sa dať aj tablet s uhlopriečkou 12,9. Bohužiaľ väčšie zariadenie je príliš ťažké, takže stojan so zariadením padá. Každopádne, menší tablet alebo telefón drží perfektne.
celkom pohode...obsahuje aj dva železné pláty pod obal telefonu.
- Nepohyblive
- Pevnosť
- Drzi telefon
- Lahko upinatelne na stol
- Flexibilne
- Ked je ta tycka natiahnuta a nie je "zmotana" ako na ilustracnej foto, trochu sa to ohyba pod vahou telefonu.
Je to fajn produkt a splna to, co som od neho ocakaval.
- Presne to som potreboval
- Perfektne sedi a pevne drzi
- clovek ani nevie, ze to je drziak na telefon
- srob bol striebornej farby, pouzil som cierny co bol s bicyklom dodavany.
- treba puzdro ktore podporuje taketo uchytenie
Veľmi praktický prenosný stojan.
- Primeraná cena a nastaviteľnosť uhla sklonu.
Zobrazujem 201 - 220 zo 460 recenzií « Predchádzajúci 1...9 10 [ 11 ] 12 13...23 Ďalšie »