Najnovšie recenzie zo sekcie Držiaky na mobily
- kvalita - cena
Splňa očakavanie až na prepravcu
Dobre
- Jednoduchá a funkčná montaz
- Stabilné uchytenie mobilu
- Nepatrne vŕzganie bez mobilu
Užitočné.
Bomba Univerzálny 360 otočný držiak telefónu/tabletu biela Z3/WHITE100CM
Pridané: 13. marca 2023
(naposledy upravené 13. marca 2023)
Zakúpený v BombaZlava.sk
Presne podľa potreby
Ugreen LP106 50747
Evačka
Pridané: 11. marca 2023
Zakúpený v MobilEU.eu - Predaj príslušenstva na mobily, obaly, káble, ochranné sklá
- Tovar mi bol doručený rýchlo a som s ním veľmi spokojná.
Tovar som si vyhľadala na internete a hneď sa mi páčil.
Nesklamal ma. Som nadmieru spokojná. Ďakujem
- Drziak sa neda na fest pritiahnut,pri silnejsom utiahnuti moze preskocit to plastove ozubenie, staci to podlozit pasikom gumy napr z duše a je to ok
Velmi dobry
- Skvele na telefonáty s kamerou a človek ma pri tom voľne ruky
- Nastaviteľné
- Kvalitne spracovanie
Ugreen Universal držiak na mobil a tablet s dlhým ramenom čierny 50394
Pridané: 21. februára 2023
(naposledy upravené 21. februára 2023)
Zakúpený v Alza.sk
- Dobre uchytenie a nemusíte tablet držať v ruke
- fajn
- Slabý magnet
Mobil z toho drziaku spadne je maly a slaby nedrží a ten čo je nalepený na telefóne sa po prvom použití úplne zoškrabal.
Veľmi dobrý, univerzálny, pevný produkt
KAKU Lazy Holder flexibilný držiak na mobil a tablet do 10.6'' biely KSC-430
Registrovaný používateľ
Pridané: 27. januára 2023
- Nič.
- Prišlo mi niečo v balíčku. Podľa váhy a rozmerov tio isto nie je držiak na 10.6" tablet. Jeden KAKU Lazy Holder flexibilný držiak na mobil a tablet do 10.6'' biely KSC-430 totiž už dlho mám tak viem aký je veľký a ťažký. Tak som balíček ani neotváral a snažím sa dostať svoje peniaze späť.
Remax RM-C22
Anka
Pridané: 24. januára 2023
- Chcela som stojan použiť na drevený rám postele, aby som mobil nemusela držať. Stojan je nepevný,pohybový štipec mobil neudrží, úchytový štipec sa šmýka z rámu postele, po niekoľkých zmenách polohy sa uvoľnil aj držiaci kábel, takže je úplne nefunkčný. Reklamácia ( pre nízku cenu a drahú dopravu )sa neoplatí.
- Široký výber a ponúka tovaru
Zobrazujem 161 - 180 zo 460 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 [ 9 ] 10 11...23 Ďalšie »