Najnovšie recenzie zo sekcie Držiaky na mobily
- Rýchle odopnutie a pripnuté mobilu
- Jednoduché otáčanie o 90°
- Jednoduchá montáž
- Priemer rúry musí byť aspoň 3cm
Jednoduchý a funkčný držiak. Oceňujem možnosť pripnúť a odopnúť mobil jednoduchým stlačením a otočením. Tým pádom nie je nutné pri každom zastavení dávať mobil dole z držiaka s gumičkami. Samotná základňa má možno až zbytočne dlhý remienok na veľký priemer volantu a na malý rám určený na gpsko na motorke sa už nedá dosť dobre stiahnuť takže potrebuje podložku.
- po tyzdennom pouzivani zatial splnil ocakavania
- Dobrá cena
Spĺňa účel , drží dobre aj v teréne
- Pevnosť konštrukcie
Zatiaľ na motorke najazdených pár km ale všetko drží ako má
- Produkt nespĺňa to, co opisuje.
Odlepuje sa, nedrží ani s pridanym lepiacim kruzkom, vobec sa neotaca ako je v popise. Neoporucam.
- Výborný, na bajku drží ako má
- Magnet je silný a dobre drží telefón na svojom mieste
- Magnetický držiak veľmi dobre drží v mriežke ventilácie
- Pliešky by som nelepil na telefón, nakoľko potom nefunguje bezdrôtové nabíjanie
Produkt by som zhrnul tak, že je hodný tých peňazí. Držiak je malý, ničomu neprekáža, jednoducho sa telefón prichytí, dobré drží na mieste a dá sa ľahko odobrať z držiaka. Jeden kovový pliešok som nalepil na kryt telefónu. Doma kryt telefónu aj tak nepoužívam, takže nemám problém ani s bezdrôtovým nabíjaním.
- lacné
- malé
- nedrží až tak pevne ako iné držiaky od alzy
- magnet nie je až tak silný, aby udržal mobil spod obalu. Musí byť na obale
Praktický, funkčný a spoľahlivý držiak.
- Nehľadajte nič iné, je to strata času. Tento je vážne super a udrží v pohode aj 10 palcový tablet.
- Držiak pevné drží mobil
- Rýchle uchytenie
- Popsocket som si nalepila preto, aby sa mi nevysmykoval mobil z ruk...snad ho teraz nerozbijem...
- OK
- dizajnový držiak do ruky aj ako stojan na šírku
- skvelá a lacná vec
- po stlačení nezavadzia
- má aj viacero polôh
- lepidlo pevne drží ale po čase sa odlepí - bude to namáhaním
- velmi praktické
- Praktická vecička
Odporúčam
- super
praktické
Funguje presne podľa očakávania. Môžem odporučiť
Reakcia obchodu Milicastore.sk
Děkujeme :)
Je to pekné a milé na auticku
Zobrazujem 241 - 260 zo 460 recenzií « Predchádzajúci 1...11 12 [ 13 ] 14 15...23 Ďalšie »