Najnovšie recenzie zo sekcie Držiaky na mobily
- Mocan
- Super kvalita
- Ľahká manipulácia
- Presne ako na obrázku
- Produkt je super.
- Veľmi univerzálny držiak. Zatiaľ najlepši aký som mal.
Super držiak, doporučujem.
Drziak som kúpil na odporúčanie známych po namontovaný stále mal vôľu skruta od spodu sa nedala pritiahnuť tak som ju musel skrátiť potom už to bolo v poriadku na reklamáciu som nemal energiu
Konštrukčne vydarený, stabilný, ľahká manipulácia... achilovou pätou je časť, ktorá vchádza do držiaka pripevňujúceho systém na stôl - miesto nejakej pevnej, kovovej tyčky je tam použitý stočený plech, ktorý sa rýchlo poškodí (zohne) pod tlakom uťahujúcej skrutky, a tak buď sa skrutka neutiahne (držiak sa potom voľne otáča) alebo poškodí (zohne sa plech) a držiak takisto už plne nefunguje. Škoda. Až na tento element je to dobrý výrobok
Univerzální držák pro tablety FIXED Tab Passenger 2 s uchycením do opěrky hlavy a s nastavitelným ramenem černý FIXTAB-PAS2-BK
- Stabilita
prekvapivo drzi dobre a spolahlivo.
podobný produkt som už mal a dúfam že aj tento mi vydrží
pri krátke jazde nevyskočil z držiaka držal pekne
Nieje čo dodať...
- Pružnosť ,odolnosť
jednoduchosť a funkčnosť
Splna účel a drží pevne, som spokojný.
- Za danú cenu ok
- Drží dobre
- Mobil drží pevne
zodpovedá potrebe
Vášmu predavačovi som ukázal iný typ. Naskenoval si QR kód a povedal že to je ono a toto mi dali. Moja chyba že som nepozrel ..
- silný magnet
- Stabilita, pevnosť.
Vysoká cena, typické pre SK predajcov.
dobrý
Zobrazujem 61 - 80 zo 460 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...23 Ďalšie »